Sport

Gjennom årene er QMI – produktene også blitt meget anerkjente innen de fleste grener av motorsport. Den kanskje mest kjente ”ambassadør” for oss i QMI, er nok den velkjente ”Miss Budweiser”. Dette er verdens raskeste hydroplane og har hele 23 ganger stått øverst på pallen som verdensmester. Så driver du innen motorsport, er det absolutt å anbefale å ta en grundig kikk på våre produkter. Våre kunder i dag representerer motorsport i alle kategorier, fra modellfly til dragracing og store løpsbåter.

Bli med på vinnerlaget – bruk QMI produktene du også!!!
Hei igjen Thor!

Da er mitt første gokartløp på 6 år gjennomført i Moss i helgen, og jeg hadde meget gode tider hele helgen. Mye av dette skyldes QMI produktene, og ikke minst RP-oljen jeg fikk av dere. Det er jeg helt overbevist over!
Jeg var uheldig i finalen, hvor jeg mistet kjedet, og måtte derfor bryte av den grunn, men lå da på 5. plass av totalt 30 kjørere.

På forhånd takk nok en gang.

PS, deres logomerker er på plass, både på min kjøredress, på min gokart, og capsen er i flittig bruk av min mekaniker. Gleder meg til neste helg, hvor vi reiser til Vålerbanen på Solør.

Vennlig hilsen
Øyvind Jokerud, Krøderen


Hei!

Viser til telefonsamtale nettopp og har som nevnt med stort hell benyttet QMI-produkter tidligere. Første gang var allerede på slutten av 90-tallet, hvor min 1959 Morgan plus 4 nøt godt av produktene og holdt hele 6 Rally Monte Carlo Historique (RMCH) uten problemer med motor/gir. Sist brukt jeg produktet for en girkasse på min 1965 Saab totakter som hadde fått ulyd i girkassen, - den ble kurert!

I februar skal min kone og jeg kjøre hver vår bil i RMCH, - hhv en 1962 Austin A-40 Farina (med MG Midget motor) og min Saab 99 EMS. Begge bilene har vel 100.000 km tilbakelagt, og mens Saaben ikke bruker noe som helst olje har Austinen en smule oljeforbruk. Her har motoren stått i flere år, men gikk greit hit ned til Alicante for noen uker siden. Begge er ombygde for blyfri bensin.

Formoder innvendig motorvask er å anbefale, i hvert fall på A-40'n, og så trenger jeg vel oljetilsetning. Hva anbefaler du mht girkassebehandling? På EMS'n virker kassen en smule "sliten", men ingen av bilene har spesielle problemer her.

Finnes det en forhandler jeg kan få kjøpt disse produktene hos her i Spania?!? Evt. hva koster det du anbefaler brukt i Norge inkl. transport hit ned?!?

Jeg holder til i utkanten av Alicante , men har et bilfirma i Alicante hvor varene kan leveres om jeg må ta varene fra Norge.

Hører gjerne fra deg.

Mvh.
I v a r M o e

PS
Har dere evt. tilsetninger også for bakaksler, - mye krefter for originalakslingen på A-40'n!
QMI NORGE
3051 MJØNDALEN

Jeg har vært så heldig å blitt sponset med QMI i 1994. Jeg har brukt QMI MOTORBEHANDLING, GEARKASSEBEHANDLING
samt QMI TEFLON SPRAY på min GO KART i år.

Jeg kjører i klasse 125 NORDIC, og i denne klassen har det vært mye motorhavari i år. JEG ER DEN SOM HAR KJØRT MEST PROBLEMFRITT 1994. Jeg har kun hatt et motorras og dette havariet skyldtes en pakning i motoren som det var en feil med.

Når det gjelder grunnen til at vi har kjørt så problemfritt, tror jeg at QMI PRODUKTENE har mye av æren.

Mine plasseringer i 1994:
2. plass Modum/Sigdal 12.05.94 3. plass Agder 28..05.94
2. plass NMK Haugaland 04.06.94 1. plass Klepp K.K. 11.06.94
2. plass KNA Gjøvik 25-26.06.94 1. plass Sarpsborg 02.07.94
2. plass NMK Varna 16-17.07.94 6. plass Agder 20.08.94
6. plass NMK Varna 10.09.94 1. plass Modum/Sigdal 02.10.94
3. plass NORGESMESTERSKAPET 1994 2. plass VEGA GRAND PRIX 1994
1. plass Klubbmesterskap 1994 1. plass NORGES CUP 1994

Med vennlig hilsen
Kjetil Kristiansen

VEDR.: QMI BEHANDLING FOR TO-TAKTS BÅTMOTORER.
Endelig noe som sparer meg for ganske store utgifter!

Jeg kjører båtrace, i sport 550 klassen, denne klassen skal ikke overstige 550 kubikk. Motoren jeg kjører er en 2 sylindret totaktsmotor, som i utgangspunktet ikke skal overstige et turtall på 5500, men blir som oftest kjørt på 8000 omdreininger, resultatet er at motoren stadig skjærer seg. I år har jeg ikke kjørt selv, men testet motorer og bygd motorer.

Jeg har nå testet QMI. Hva det er med dette stoffet vet jeg ikke, men det har gitt meg store overraskelser, og ikke en eneste skjæring til nå. Temperaturen på motoren har gått ned, meget positivt. Turtallet har gått merkbart opp, høyere kompresjon er også et pluss.

Med andre ord, her skjer det noe positivt. Absolutt noe som passer meg meget bra. Fra neste år blir hver blokk jeg bruker behandlet med QMI, helt uten tvil.

Har også behandlet motorens gearkasse, det virker som den er mye lettere i drift og har blitt tystere, det er også mindre spon i oljen jeg tappet ut.

Min sønn presterte å kjøre 2 mil uten olje i bensinen på sin moped, etter at han hadde behandlet den med QMI. Han er helt overbevist om at QMI reddet både veiv og sylinder, da dette er en 2 takts motor.

Jeg vil anbefale QMI på det varmeste.
Med hilsen fra
Sigmund Dahl

Test av Qmi motorvask og Qmi motorbehandling
Min bil, 1986 Audi Coupe Quattro, har hatt litt ventiltikking fra og til. Noe som jeg ønsket å få gjort noe med. Jeg fikk tilsendt produktene fra Qmi for testing.

Qmi Motorvask
Jeg hadde kjørt en liten runde med bilen slik at den var lunka. Ifølge instruks skulle motorvasken helles på i peilepinnerøret, men dette ga meg en utfordring da det er litt trangt der. Jeg måtte skjøte på tuten med en slang, og da gikk det. Jeg helte sakte på motorvasken mens bilen gikk på tomgang. Etter ca. 20 min på tomgang skrudd jeg av bilen, og gjorde klar til å tømme ut oljen. Oljen ble tømt ut med engang, mens motoren var varm. Oljen så forferdelig ut, og det så virkelig ut som motoren har blitt renset godt.

Qmi motorbehandling
Jeg lot bilen kjøle seg ned, slik som det stod på instruksen. Deretter satt jeg i nytt oljefilter og skrudde i bunnpluggen, og tømte på ny olje i riktig mengde minus Qmi behandlingen. Så helte jeg på behandlingen og sjekket at oljenivået var korrekt.

Da var det klart for en god kjøretur, og da tok jeg en lang runde på ca. 1 time med litt aktiv kjøring. Underveis ble det en markant endring i motorlyd, og den hørtes mye bedre ut. Mye roligere gange, og ingen ventiltikking.
Jeg har også kjørt 30 runder på Rudskogen i etterkant av behandlingen, og merket mellom 5-10 grader lavere oljetemperatur ved denne harde belastningen.
Jeg vil sterkt anbefale produktene fra QMI videre!

Øyvind Caspersen
Science has finally caught up with Science Fiction. The only additive used by race teams and car builders who know!!

Race Sport.Net has been testing this miracle product for the past several months and is now ready to let you in on the secret.

QMI is the name of the product that uses the slipperiest substance known, it is “like Ice on Ice”.

We have tested it in our racing Karts with the most awesome results. T.A.G.'s are faster and will idle smoother and run leaner. Shifter Karts will shift so smoothly you can not feel the shift. Our Honda moto's have never shifted smoother!!

We are using QMI in the engines and transmissions of our tow vehicles and have expericed increased fuel mileage and cooler smoother running.

We are not done!
QMI in the Transmission and Rear-ends of Grand -Am Cup race cars have won. QMI in action in SCCA ITS cars have won, and all teams report that transmissions have never shifted better. More importantly we have had zero DNF's due to gearbox
or rear-end failure!!

Our Championship points leading SCCA ITS Mazda has not changed fluids in 3 races, this is unheard of.

Now comes the Best News. The Stuff is CHEAP!!!!!

We've won the last 6 races in a row....
join in the streak!!!

Copyright 2010 © QMI | Designed by HC reklame