Ever-Wear har vedlikeholdsprodukter for bilverksteder. Produkter for rengjøring av drivstoffsystemer, injektorer og luftsystemer på alle typer biler.

Vi fører alle typer PTFE smøresystemer for motorer, girkasser, servostyringer, kompressorer og luftverktøy.

Som nyhet markedsfører vi rensemaskiner og produkter for automatgirkasser, kjølesystemer, bremsesystemer og servostyringer.

Vi har også nyttige vedlikeholdsprodukter for bremser og batterier. Produkter som rustløsere og generelle produkter for rengjøring lagerføres også.

Ever-Wear produkter er basert på å ivareta din sikkerhet som helse og miljø, samt være effektive problemløsere for deg og dine ansatte.Ever-Wear hjelper sin kunder til å møte økende utfordringer innen maskinell vedlikehold i industrien med et komplett opplegg av PTFE produkter for behandlinger av motorer og utstyr. Disse produktene samt andre vedlikeholdsprodukter er laget med tanke på å beskytte de innvesteringer i utstyr som har blitt gjort for ditt firma og dine kunder.
Vårt verdensomspennende engasjement i mer enn 100 land, viser at det er behov for Ever-Wear's produktspekter. Siden stadig nye utfordringer oppstår blir nye "oppfinnelser" stadig lagt til vårt varesortiment.

Ever-Wear garanterer for at sine produkter er av høyeste tilgjengelige kvalitet og støtter forhandlere og brukere med kurser og tekniske manualer. Vår tekniske avdeling har lokaler for undervisning og som inneholder en rekke testinstrumenter for utprøving og testing av de forskjellige produktene.

Det har blitt holdt kurs for kunder fra over 100 land og fra en rekke av USA største industriforetak!
    Søk etter referanser, problemløsninger, produkter eller forhandlere
Loading


Frontlyktfornyer
Frontlykt fornyer
Se video, klikk her

Frontlyktfornyer Utsalgspris
90,00 inkl. mvaFjerner vond lukt fra Air-Conditionen
Utsalgspris kr. 1950,00 inkl. mva

Copyright 2010 © QMI | Designed by HC reklame