UA-20328300-2
       
 
   
 
Energitetthet og holdbarhet:
ApolloBatteri er laget etter nyeste produksjons- metoder. Resultatet gir batterier med den høyeste energitetthet og holdbarhet.


Fleksibilitet:
Da du kan bruke opp 70% av strømmengden og allikevel starte en motor, gjør at selv om størrelsen er liten, så er strømmengden stor. (Et vanlig syrebatteri kan bare bruke opp 30%, før det ikke lengre kan starte en motor.) ApolloBatteri tar imot all den strøm laderen kan gi, så det lades det hurtig opp. Derfor kan du ofte erstatte et vanlig syrebatteri som har 3 ganger så mye strøm!
Apollo Batterier
Apollo batterier er laget for dem som ønsker seg miljøvennlige, driftsikre og med den høyeste energitetthet av noe batteri. Totalt vedlikeholdsfri. Det har suverene egenskaper både som start, lys, bruks og reservestrømsbatteri (UPS) Ideell for bruk med bilstereo.Bruk i skip for motorstart, sidepropellere, lys, reserve- strøm etc
Vi har levert VRLA batterier til fiskebåter siden 1997 og de fleste av disse batteriene fungerer ennå, både som start og som lysbatterier. Det ble sagt at vanlige syre lysbatterier hadde et gjennomsnittlig levetid på ca. 1 1/2 år. Så selv om prisen er over dobbelt så høy, så er det store besparelser ved å kjøpe ApolloBatteri. En av grunnene til at Apollo batteriene holder så lenge, er at de blir hurtig fulladet. De tar imot all den strømmen laderen kan gi. Vanlige syrebatterier kan ta imot ca. 10 ampere i timen. Et batteri som aldri blir ladet fullt opp har redusert levetid. Siden ApolloBatteri er et tørrbatteri (AGM) vil bevegelsene ombord i en båt ikke påvirker syreinnholdet, så de har fortrinn fremfor flytende syre eller gelebatterier. Da VRLA (Valve-Regulated Lead-Acid) ikke produserer eksplosjons- farlig knallgass utenfor batteriet, så kan det brukes der hvor folk oppholder seg.

Andre bruksområder: Biler, startbooster, snøscooter, dB Racing, fritidsbåter, rullestoler, elbiler etc.
ApolloBatteri løser mange av de problemer som moderne biler har i dag på grunn av stort energiforbruk, da mange biler er fullastet av datautstyr og musikkanlegg. Det at du kan bruke opp 70% av strømmengden og allikevel starte en motor gjør at selv om størrelsen er liten så er strømmengden stor. (Et vanlig syrebatteri kan bare bruke opp 30% før det ikke lengre kan starte en motor) Og da ApolloBatteri tar imot all den strøm laderen kan gi, så lades det hurtig opp.


Ønsker du litium batterier for din båt eller bil, klikk her
 

Copyright 2010 © QMI | Designed by HC reklame