Anbefalinger fra andre brukere av QMI Brukertips for nye kunderHMS datablad for noen av produkteneForhandlere av QMI PTFE produkterUtalelser fra fiskebaateiereUtalelser fra fritidsbaateiere om bruk av QMI PTFEHer kan laste ned kataloger Lastebiler behandlet med QMI


PTFE metallbehandling for skipsmotorer og skipsutstyrLær hvordan QMI påvirker miljøet
Siste viktige nyheter om bruken av QMI PTFEHva sier pressen om QMI PTFEProduktoversiktSpørsmaal og svarTekniske manualer.

 

 

 

 

 

  Her kan du bli kjent med de mange anvendelser for QMI PTFE metallbehandling

Tilbake til hovedside

 

 

 

Granskning viser at Teflon ikke er farlig for bruk i stekepanne Klikk her!

Kystmagsinet raporterer om miljøgevinst da Reketråler sparer 50% med drivstoff under tråling etter QMI behandlingen

Reketråleren M/S Storm, med Volvo Penta TAMD 122 A har 6% bedre kompressjon etter 19.000 timer, enn når den var ny. Ble behandlet med QMI Motorbehandling når den hadde gått 9.000 timer .

 QMI PTFE behandlinger har en positiv innvirkning på miljø. F. eks så vil en behandling av en bilmotor og drivverk redusere støyen med 5-10 desibel. Alle dyrere bilmotorer i dag har PTFE plastbelagte stempelskjørt. Med QMI PTFE så blir alle friksjonsoverflater plastbelagt med et PTFE (polytetrafluoretylen) belegg.

Vibrasjoner blir også kraftig redusert . I fritidsbåter er det mange som sier at det er stor reduksjon på vibrasjonene. Enkleste motortyper som har vibrasjoner på 1500 RPM, har fått disse helt bort.

Da det blir tettere mellom stempelring og sylindervegg etter en QMI behandling, så gir det flere fordeler. Mindre med partikler kommer ned i oljen, mindre olje kommer opp i forbrenningen, og da  kompresjonen øker, vil det gi en bedre forbrenning og høyere virkningsgrad.

En motor som fungerer optimalt vil i tillegg til lavere utslipp på uforbrente hydrokarboner og karbonmonoksid også redusere NOx utslippene. Internasjonale tester viser at QMI reduserer NOx med 33,4 %

Ettersom drivstofforbruket  eller energiforbruket går ned og smøreoljeforbruket blir redusert så vil også disse faktorene innvirke på mindre utslipp til miljøet.

QMI har også forhindret skip i å havarere, noe som igjen er positivt for miljøet.

Vennligst sjekk følgende nettsider:

EU kontroll     Synergieffekter     Bensinforbruk

Last ned katalogen som forteller historien om QMI PTFE, hvorfor det er miljøvennlig.  PowerPoint fil

 

 

Hit Counter